ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

    Την Πέμπτη 13/6/2024 απολαύσαμε όλοι μαζί την καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας. Ήταν μια υπέροχη βραδιά με πολλά χαμόγελα, τραγούδια, χορό και χειροκροτήματα! Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν και απηύθυναν  χαιρετισμό ο διευθυντής του σχολείου μας κος Γιακουμάκης Γιάννης, η  αντιδήμαρχος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δήμου Πλατανιά κα Μαραγκουδάκη Χρυσούλα και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Παπαδάκη Βαλεντίνα.

   Η γιορτή μας ξεκίνησε με την απονομή των μεταλλίων στους μαθητές που διακρίθηκαν στο ενδοσχολικό πρωτάθλημα σκακιού.  Έπειτα, οι μαθητές της Α΄τάξης αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά μέσα από ένα μουσικοκινητικό  δρώμενο με τίτλο ¨Ασφαλώς   Κυκλοφορώ¨ και οι μαθητές της Β΄ μας διασκέδασαν παίζοντας μουσικά στεφάνια. Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε το μουσικοκινητικό τραγούδι ¨Ακαντού¨ από τους μαθητές της Γ΄ τάξης και ένα μικρό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από τα παιδιά της Δ' τάξης. Επίσης, παρακολουθήσαμε μουσικοκινητικό δρώμενο ¨Το Δελφινοκόριτσο¨ βασισμένο στο ομώνυμο ποίημα του Ελύτη από τους μαθητές της Ε΄. Τέλος, τα παιδία της Στ΄ μας παρουσίασαν τις ξεχωριστές δεξιότητές τους μέσα από πειράματα, μουσική, χορό, αθλητισμό και τραγούδι και συγκινήθηκαν βλέποντας μαζί μας τις ιδιαίτερες στιγμές σε όλη τη μαθητική τους πορεία από το νηπιαγωγείο έως και σήμερα μέσα από την προβολή φωτογραφικής παρουσίασης. Επίσης τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από το σχολείο και τον Σύλλογο Γονέων. 

    Σειρά πήρε το φαγητό και η διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε αναλάβει το φαγητό και την περιποίηση του κοινού.  Παιδιά, εκπαιδευτικοί  και γονείς  χορέψαμε, διασκεδάσαμε και περάσαμε υπέροχα ακούγοντας τους ήχους της λύρας του μαθητή μας Μπιτζανάκη Φ. και του Γεωργιακάκη Β.  και τις μουσικές επιλογές του ¨Dj¨ μαθητή μας Κατζάκη Γ. 
Καλό καλοκαίρι!!!! 
























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Επίσκεψη μαθητών του σχολείου μας στην έκθεση σύγχρονης τέχνης ¨La Divina¨