Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

     
    Φέτος ,τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας διοργάνωσαν οι Α΄, Β΄ και Γ΄τάξεις του σχολείου μας με τις δασκάλες τους κυρίες Παπαδοπούλου Ευανθία, Δαμιανίδου Κατερίνα και Κατάκη Ευτυχία. Τη γιορτή πλαισίωσε η χορωδία της Ε΄ τάξης με τα τραγούδια " Ο μικρός τυμπανιστής", " Ο Ρούλντοφ το ελαφάκι", " Ο άη Βασίλης πάλι θα ρθεί " με το δάσκαλο κ. Παπαδάκη Παναγιώτη.
     Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό του διευθυντή μας κ. Γιακουμάκη Ιωάννη. Ακολούθησε ομιλία για το μήνυμα των Χριστουγέννων από τη δασκάλα της Α΄τάξης κ. Παπαδοπούλου Ευανθία.
     Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του φετινού μας ημερολογίου με θέμα " Η Μάχη του Πύργου των Βουκολιών" από τον δάσκαλο της Ε΄τάξης κ. Βουντουράκη Τιμολέων.
     Οι Α΄ και Β΄τάξεις έπαιξαν το χριστουγεννιάτικο θεατρικό " Το άστρο της Βηθλεέμ" διασκευής του Ε. Τριβιζά και η Γ΄τάξη το σκετς "Τα Χριστούγεννα της Αγλαΐας".Κάποια άλλα παιδιά είπαν ποιήματα.
     Στο τέλος η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ντουρουντάκη Μιράντα απηύθυνε χαιρετισμό  και ακολούθησε ο άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα στα παιδιά. 
     Η γιορτή τελείωσε με παιχνίδια στην αυλή από το γυμναστή μας κ. Γιακουμάκη Αντώνη.







                                       
















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ