Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

     
    Φέτος ,τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας διοργάνωσαν οι Α΄, Β΄ και Γ΄τάξεις του σχολείου μας με τις δασκάλες τους κυρίες Παπαδοπούλου Ευανθία, Δαμιανίδου Κατερίνα και Κατάκη Ευτυχία. Τη γιορτή πλαισίωσε η χορωδία της Ε΄ τάξης με τα τραγούδια " Ο μικρός τυμπανιστής", " Ο Ρούλντοφ το ελαφάκι", " Ο άη Βασίλης πάλι θα ρθεί " με το δάσκαλο κ. Παπαδάκη Παναγιώτη.
     Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό του διευθυντή μας κ. Γιακουμάκη Ιωάννη. Ακολούθησε ομιλία για το μήνυμα των Χριστουγέννων από τη δασκάλα της Α΄τάξης κ. Παπαδοπούλου Ευανθία.
     Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του φετινού μας ημερολογίου με θέμα " Η Μάχη του Πύργου των Βουκολιών" από τον δάσκαλο της Ε΄τάξης κ. Βουντουράκη Τιμολέων.
     Οι Α΄ και Β΄τάξεις έπαιξαν το χριστουγεννιάτικο θεατρικό " Το άστρο της Βηθλεέμ" διασκευής του Ε. Τριβιζά και η Γ΄τάξη το σκετς "Τα Χριστούγεννα της Αγλαΐας".Κάποια άλλα παιδιά είπαν ποιήματα.
     Στο τέλος η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ντουρουντάκη Μιράντα απηύθυνε χαιρετισμό  και ακολούθησε ο άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα στα παιδιά. 
     Η γιορτή τελείωσε με παιχνίδια στην αυλή από το γυμναστή μας κ. Γιακουμάκη Αντώνη.                                       
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CISCO WEBEX MEETINGS

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020- 21

"ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ"