ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ TOMS ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

     



 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», διενεργεί ξανά την καθιερωμένη δράση ΔΩΡΕΑΝ διανομής των παιδικών παπουτσιών TOMS, η οποία είχε διακοπεί το 2020 λόγω της πανδημίας.

Τα παπούτσια TOMS αφορούν σε παιδιά ηλικίας 1-18 ετών που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα και το επιθυμούν. Πρόκειται για παπούτσια τύπου εσπαντρίγιας και χρώματος λαδί (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Δικαιούχοι είναι οι γονείς παιδιών που βάσει τελευταίου εκκαθαριστικού πληρούν τα παρακάτω οικονομικά κριτήρια:

·      1-2 παιδιά εισόδημα μέχρι 9.000€,

·      3 παιδιά εισόδημα μέχρι 13.000€ και

·      4 και άνω παιδιά εισόδημα μέχρι 15.000€

 

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο σας αναφορικά με το θέμα. Συνημμένο θα βρείτε ενημερωτικό με οδηγίες προς τους γονείς.

Επίσης, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αργότερο έως και 11/05/2022, λίστα με ονοματεπώνυμα των παιδιών που ενδιαφέρονται και οι οικογένειές τους πληρούν τα οικονομικά κριτήρια, ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας του, το ακριβές νούμερο παπουτσιού του παιδιού (EU Sizes), βάσει της φόρμας μέτρησης που επισυνάπτεται, καθώς και τα εκκαθαριστικά του τελευταίου έτους που θα σας προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες.

Σας τονίζουμε να δώσετε προσοχή στα νούμερα γιατί οι φόρμες των TOMS δεν αντιστοιχούν στα συνηθισμένα νούμερα που συνήθως φορούν τα παιδιά.

 

Για να τα υπολογίσετε σωστά θα πρέπει πρώτα να εκτυπώσετε το αρχείο με την πατούσα, που σας επισυνάπτουμε σε μορφή PDF και να μετρήσετε το πόδι κάθε παιδιού πάνω στο σχεδιάγραμμα.

Η διανομή θα γίνει σε κεντρικό σημείο του Δήμου Πλατανιά, σε ημερομηνία και ώρα που θα έχει συμφωνηθεί από κοινού, σε ανοιχτό χώρο ή μεγάλη αίθουσα π.χ αμφιθέατρο, κλειστό γήπεδο κλπ. και οι δικαιούχοι κηδεμόνες θα ενημερωθούν με sms από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά.

Εν συνεχεία, θα αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο από τον συνηθισμένο για την κάθε διανομή, για να μην δημιουργείται συνωστισμός.  

Όλοι οι εξυπηρετούμενοι ανεξαιρέτως θα φορούν μάσκα προστασίας για τη διανομή και θα υπάρχει μέριμνα για απολυμαντικά χεριών στον χώρο.

Για να παραλάβουν οι γονείς τα παπούτσια, θα πρέπει να προσέλθουν μαζί με το παιδί στο σημείο διανομής, προκειμένου να δοκιμάσει πρώτα τα παπούτσια.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, στα τηλέφωνα 2821341010, 2821341040 και 2821341033.

Με εκτίμηση

    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ