ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-23

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Από την 1η έως την 20ή Μαρτίου του 2022 οι γονείς και κηδεμόνες υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις ΕΓΓΡΑΦΗΣ στην Α' τάξη του σχολείου που ανήκουν τα παιδιά τους , σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας, προσκομίζοντας:

  •   Αίτηση εγγραφής που συμπληρώνεται στο σχολείο. (Μπορείτε να  πατήσετε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο)
  •          Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  •          Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)  ( Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο)
  •          Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να αποδεικνύεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Συμβόλαιο Ενοικίασης ή Αγοράς Κατοικίας, Έντυπο Ε1 Φορολογικής δήλωσης…)
  •          Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου. (Εκδίδεται από το νηπιαγωγείο που φοιτά το παιδί)
  •          Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας


Προαιρετικά

  • Φοίτηση στο Ολοήμερο

·         Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο που συμπληρώνεται στο σχολείο. (Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο)

·         Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται όλοι/ες οι μαθητές/τριες χωρίς προϋποθέσεις σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 118139/Δ1/9-9-2020 Υ.Α.(Β 3838). 

  • Δωρεάν μεταφορά με σχολικό λεωφορείο.

(Απόσταση πάνω από 1200 μέτρα από το σχολείο)



Επίσης,αιτήσεις εγγραφής δύνανται να υποβάλλουν και γονείς ή κηδεμόνες που διαμένουν ΕΚΤΟΣ σχολικής περιφέρειας, εφόσον στο σχολείο φοιτούν ήδη ΑΔΕΛΦΙΑ του προς εγγραφή μαθητή.

Καθώς πρέπει να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα παρακαλείστε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο τηλ 2824031229 για προσωπικό ραντεβού, το οποίο θα είναι καθημερινά από τις 8 έως 9 το πρωί.

Από το Σχολείο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ