ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

έπειτα από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολείων με  νέους κανονισμούς στο χώρο, για το σχολείο μας θα ισχύσουν τα παρακάτω: 

1. Καταρχάς ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ θα χωριστούν σε δύο τμήματα. Για παράδειγμα η Α' τάξη θα χωριστεί σε Α1 και Α2, η Β' τάξη σε Β1 και Β2 κλπ. 
Θα ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων των παιδιών για το τμήμα στο οποίο θα ανήκει το/α παιδί/παιδιά σας.

2. Τα νέα αυτά τμήματα που θα δημιουργηθούν, θα έρχονται στο σχολείο εναλλάξ. Δηλαδή τα πρώτα τμήματα Α1, Β1, Γ1, Δ1, Ε1 και ΣΤ1 για αυτή την εβδομάδα θα έρθουν μόνο την Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή. Την Τρίτη και την Πέμπτη τα παιδιά δεν θα  έρθουν στο σχολείο.

Αντίθετα, τα δεύτερα τμήματα Α2, Β2, Γ2, Δ2, Ε2 και ΣΤ2 θα έρθουν στο σχολείο μόνο την Τρίτη και την Πέμπτη .  Την Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή δεν θα έρθουν στο σχολείο. 

Την επόμενη εβδομάδα ( 8/06 - 12/06) τα τμήματα θα έρθουν εναλλάξ. Δηλαδή τα πρώτα τμήματα θα έρθουν μόνο την Τρίτη και Πέμπτη, ενώ τα δεύτερα τμήματα θα έρθουν μόνο την Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή. Κάθε βδομάδα θα γίνεται αυτή η αλλαγή. 


ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Για να περιοριστεί ο συνωστισμός κατά την πρωινή προσέλευση στον χώρο του σχολείου, οι μαθητές της  Α' , Β' και Γ' τάξης  θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο μέχρι τις 8:05 π.μ. 

Ενώ οι μαθητές της Δ' , Ε' και Στ' τάξης θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο μέχρι τις 8:10 π.μ.


Μετά τις 8:15 η πόρτα θα κλειδώνεται.


 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ - ΣΧΟΛΑΣΜΑ

Για τον ίδιο λόγο η αποχώρηση των μαθητών των τριών πρώτων τάξεων θα γίνεται   στη 13:10 μ.μ.. 
Ενώ οι μαθητές των τριών μεγάλων τάξεων θα αποχωρούν στη 13:15 μ.μ. 


ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ

Οι ώρες των διαλειμμάτων θα τροποποιηθούν και οι μαθητές κάθε τμήματος θα έχουν συγκεκριμένο χώρο στην αυλή, όπου θα βρίσκονται εκεί και δεν θα μετακινούνται στους χώρους των άλλων τμημάτων. 

ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει. 


Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση. Το σχολείο μας θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας που εστάλησαν σε όλες τις σχολικές μονάδες και θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ασφαλή και ομαλή επανένταξη όλων των μαθητών. 
Προέχει η ασφάλεια και η υγεία όλων μας και για αυτό μαζί  - εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες -  θα πρέπει να τηρήσουμε τους νέους κανονισμούς για να παραμείνουμε ασφαλείς
Με ψυχραιμία και καλή διάθεση όλα θα πάνε καλά!!!

                                                Από το σχολείο






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ