Η ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!

      Την Παρασκευή που μας πέρασε μπήκαμε κι εμείς σε καρναβαλικούς ρυθμούς!! Από το πρωί οι μαθητές μας ήρθαν ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους και η αυλή μας γέμισε με χρώματα, γέλια, αστεία, αναπόφευκτα πειράγματα και πολύ χορό!!!
      Στην αρχή, παίξαμε με τη βοήθεια του γυμναστή μας, παιχνίδι με γρίφους  και αντιληφθήκαμε ότι είμαστε πολύ καλοί σ' αυτό!! Έπειτα σειρά είχε ο διαγωνισμός για την καλύτερη αποκριάτικη στολή!!! Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αλλά καταφέραμε επάξια να βγάλουμε δύο νικητές από κάθε τάξη, οι οποίοι βραβεύτηκαν από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων!!
     Κι επειδή...αποκριά χωρίς μουσική και χορό δεν γίνεται, λίγο αργότερα ξεκίνησε το πάρτι με αγαπημένες μουσικές επιτυχίες των παιδιών, αλλά και διαχρονικές (για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι καινούριοι)!!!
     Η ημέρα μας δεν θα μπορούσε να κυλήσει ωραιότερα, αφού μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είχαν αναλάβει το ψήσιμο των κρεάτων στο πίσω μέρος της αυλής μας. Άφθονα και καλοψημένα σουβλάκια με συνοδεία ψωμιού, για όλους!!
Οι μαθητές μας ευχαριστήθηκαν την ημέρα αυτήν και πέρασαν υπέροχα!! Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά τους!!! Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ