Επίσκεψη στο Μουσείο Τυπογραφίας

  Την  Τρίτη  27 Απριλίου το σχολείο μας  διοργάνωσε μια επίσκεψη στο μουσείο τυπογραφίας. Οι τάξεις που συμμετείχαν ήταν η Πέμπτη και η Έκτη. Το μουσείο βρίσκεται έξω από τα Xανιά ,στην περιοχή του βιοτεχνικού πάρκου στην Σούδα.
     Ξεκινήσαμε με το λεωφορείο το πρωί και όταν φτάσαμε εκεί είδαμε πολλά εργαστήρια και  βιοτεχνίες. Στο μουσείο μάς περίμενε μια δημοσιογράφος ,η κυρία Έλια Κουμή, και μας παρουσίασε τα διάφορα εκθέματα τυπογραφίας. Όλα αυτά ήταν της παλιάς εποχής, εκτός από ένα ,το οποίο ήταν αντίγραφο.
   Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν τα πολύ μικρά τυπογραφικά γράμματα που χρησιμοποιούσαν τότε για να φτιάξουν μια εφημερίδα.
   Στη συνέχεια  καθίσαμε στις θέσεις που μας είχαν ετοιμάσει και είδαμε πως φτιάχνονται οι εφημερίδες. Τότε εντυπωσιάστηκα!
Αργότερα ανεβήκαμε σε ένα αλλό χώρο.Εκεί χωριστήκαμε σε ομάδες και αρχίσαμε να φτιάχνουμε την δικιά μας εφημερίδα. Αυτό μου άρεσε πολύ!
   Είμαι πολύ χαρούμενη που επισκεφτήκαμε αυτό το μουσείο. Ελπίζω να το επισκέπτονται πολλά άτομα για να μαθαίνουν νέα πράγματα όπως έμαθα και εγώ. Ήταν μια τέλεια εμπειρία και θα ήθελα πολύ να ξαναπάω.
                                                                     Μαριλένα ,Ετάξη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CISCO WEBEX MEETINGS

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020- 21

"ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ"