ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

    Την Τετάρτη 14/6/2023 απολαύσαμε όλοι μαζί την καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας. Ήταν μια υπέροχη βραδιά με πολλά χαμόγελα, τραγούδια, χορό και χειροκροτήματα! Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν και απηύθυναν  χαιρετισμό η Σχολική Σύμβουλος τρίτης περιφέρειας  κα Τερεζάκη Χρύσα, η  αντιδήμαρχος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δήμου Πλατανιά κα Μαραγκουδάκη Χρυσούλα, ο διευθυντής του σχολείου μας κος Γιακουμάκης Γιάννης και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Παπαδάκη Βαλεντίνα.

   Η γιορτή μας ξεκίνησε με την απονομή των μεταλλίων στους μαθητές που διακρίθηκαν στο ενδοσχολικό πρωτάθλημα από τον προπονητή της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων κ Δ. Αγναντή.  Έπειτα, οι μαθητές της Α΄τάξης  αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά απαγγέλοντας καλοκαιρινά ποιήματα και οι μαθητές της Β΄ τάξη μας διασκέδασαν χορεύοντας παραδοσιακούς κρητικούς χορούς. Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε το μουσικοκινητικό  δρώμενο ¨Το τρελοβάπορο¨ από τα παιδιά της Δ' τάξης και το μουσικοκινητικό τραγούδι ¨Όπου υπάρχει αγάπη¨ από τους μαθητές της Γ΄ τάξης. Τέλος, ταξιδέψαμε με την προβολή της εικονοιστορίας ¨Ο Αιώνιος και ο Πολύχρονος¨ που έφτιαξαν οι μαθητές της Ε΄τάξης και συγκινηθήκαμε αποχαιρετώντας  τους μαθητές της Στ΄ με την προβολή  βίντεο. Επειδή όμως οι γιορτές κλείνουν με γέλια και χαρές, οι μαθητές της Ε΄ και Στ'  τάξης, με συντονιστή τον κ. Αντώνη τον γυμναστή, έπαιξαν  παιχνίδια γεμάτα δράση και γέλιο. 

    Σειρά πήρε το φαγητό και η διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε αναλάβει το φαγητό και την περιποίηση του κοινού.  Παιδιά, εκπαιδευτικοί  και γονείς  χορέψαμε, διασκεδάσαμε και περάσαμε υπέροχα!
Καλό καλοκαίρι!!!! 




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ