ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

  για τις ημέρες εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου το πρόγραμμα του σχολείου μας θα διαμορφωθεί ως εξής: 

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 οι μαθητές θα έρθουν κανονικά το πρωί φορώντας τη μάσκα τους, χωρίς τσάντες και θα σχολάσουν στις 10, για να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες για την επέτειο του "ΟΧΙ".  Τα λεωφορεία για τους μεταφερόμενους μαθητές θα βρίσκονται περίπου στις 10 στο σχολείο. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.  

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός και μαθητική παρέλαση. Οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο στις 9:30 το πρωί, φορώντας τα αγόρια μπλε παντελόνι και άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα, ενώ τα κορίτσια μπλε φούστα και άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα

Στις 10:00 θα γίνει ο εκκλησιασμός των μαθητών και μετά το τέλος θα ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση, από την εκκλησία μέχρι την πλατεία. Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων, οι γονείς θα μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους από το μνημείο στην πλατεία.

 Υπενθυμίζεται ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και οι μαθητές  θα πρέπει να φορούν τη μάσκα τους καθ' όλη τη διάρκεια του εκκλησιασμού και της παρέλασης. 



                                  Χρόνια πολλά κι ελεύθερα!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ