ΑΓΙΑΣΜΟΣ- ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ SELF TEST

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,      

μια καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά και το σχολείο μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές και τις μαθήτριες του, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την υγεία και την ασφάλεια όλων. 

Ο αγιασμός στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9 π.μ.. Η ώρα προσέλευσης των μαθητών ξεκινά στις 8:30 π.μ.. 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο για την λειτουργία των δημοτικών, η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.

 ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ: 

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στον χώρο του σχολείου φορώντας μάσκα και επιδεικνύοντας τη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ ή τη βεβαίωση ιστορικού νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου, μέσα στην άδεια τσάντα τους. 

 Έπειτα θα περάσουν στις τάξεις τους. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρυσι, δηλαδή στον αύλειο χώρο του σχολείου, με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης της  διασποράς του ιού COVID-19 και την αποφυγή συνωστισμού, οι γονείς δεν δύναται να βρίσκονται στον χώρο του σχολείου. 

ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ SELF TEST ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 13-17/09/2021:

Μόνο για τη Δευτέρα, οι μαθητές θα πρέπει να πραγματοποιήσουν το self test την Κυριακή 12/09, ώστε την ημέρα του αγιασμού να  έχουν μαζί τους τη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ. Το επόμενο selft test συστήνεται να γίνει τρεις ημέρες μετά το πρώτο, δηλαδή την Τετάρτη 15/09. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ:

Μετά τον αγιασμό, τα παιδιά θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν. 


Καλή σχολική χρονιά σε όλους με υγεία, ασφάλεια και δύναμη!!! 

 
πηγή: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqW1XjgJ9QFUN6o3n8jSaKxm1ZyirGpZB1Sfl4FVCeY9GTjWd1vL2Xoo5BUwpGWTw-idu1tzr4XohMxPuCHBZTXC_5hTtJVwk15UQ88ZgwZts_aB4zfUn2rLORu3lY8bXCGwhhiPsGyZ0/s1600/d9ba1a4c99a89473b78ab97bdc863503_XL.jpg



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ