ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

        ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ  Α' ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ .


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

1. Κάνουμε κλικ πάνω στον υπερσύνδεσμο https://register.sch.gr/students/

2. Πατάμε "Ας ξεκινήσουμε" και στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα στοιχεία του μαθητή ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α' ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ (για την Α' τάξη θα χρειαστεί να ενημερωθείτε από το σχολείο ).

3. Για να βρούμε το σχολείο μας, πληκτρολογούμε: "ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ" (θα εμφανιστεί συμπληρωματικά με αυτό και -ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ).

4. Επιλέγουμε την τάξη του μαθητή μας και δεν βάζουμε κάτι στο ΤΜΗΜΑ.

5. Τον αριθμό μητρώου Α.Μ. θα τον βρούμε στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΤΡΙΜΗΝΟΥ (ή σε παλαιότερες βαθμολογίες Β' και Γ' τριμήνου, αντίστοιχα). Για την Α' τάξη, ενημερωνόμαστε από το σχολείο.

6. Συμπληρώνουμε τα στοιχεία του κηδεμόνα του μαθητή (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E- MAIL) και έπειτα κάνουμε κλικ στο κουτάκι περί προσωπικών δεδομένων.

7. Δημιουργούμε έναν κωδικό πρόσβασης όπως μας ζητείται παραπάνω και αφού τον ξαναγράψουμε πιο κάτω,  πατάμε "Επόμενο" .

8. Εμφανίζεται μπροστά μας μια φόρμα που έχει τα στοιχεία που συμπληρώσαμε. Τα ελέγχουμε και ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, πατάμε ΥΠΟΒΟΛΗ.

9. Στη συνέχεια αποστέλλεται σε εμάς ένα ηλεκτρονικό έγγραφο από το ΠΣΔ, που μας ενημερώνει ότι έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία της εγγραφή του μαθητή μας.

10. Στέλνουμε μέσω e-mail ή γραμμένο σε κάποιο χαρτί το ονοματεπώνυμο, την τάξη που φοιτά και τον κωδικό (όνομα χρήστη) του παιδιού, προς το σχολείο μας (το e-mail είναι: mail@dim-voukol.chan.sch.gr ) ώστε να καταγραφεί το username του μαθητή και να χρησιμοποιηθεί αργότερα από τον/την δάσκαλό/α του. 

ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail KAΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! Τα στοιχεία αυτά είναι προσωπικά και παραμένουν αυστηρά στο σχολείο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος διαρροής, ενώ θα χρησιμοποιηθούν στην περίπτωση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αν αυτή κριθεί απαραίτητη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CISCO WEBEX MEETINGS

ΑΓΙΑΣΜΟΣ- ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ SELF TEST

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SELF-TESTING - ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΜΚΑ