ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

       ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΛΗΓΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/3/2020.

     ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ , ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΜΕΣΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

1. Κάνουμε κλικ πάνω στον υπερσύνδεσμο https://register.sch.gr/students/

2. Πατάμε "Ας ξεκινήσουμε" και στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα στοιχεία του μαθητή ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α' ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ (για την Α' και Β' τάξη θα χρειαστεί να ενημερωθείτε από το σχολείο ).

3. Για να βρούμε το σχολείο μας, πληκτρολογούμε: "ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ" (θα εμφανιστεί συμπληρωματικά με αυτό και -ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ).

4. Επιλέγουμε την τάξη του μαθητή μας και βάζουμε ως ΤΜΗΜΑ  τον αριθμό 1.

5. Τον αριθμό μητρώου Α.Μ. θα τον βρούμε στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΤΡΙΜΗΝΟΥ (ή σε παλαιότερες βαθμολογίες Β' και Γ' τριμήνου, αντίστοιχα). Σε περίπτωση που δεν τον βρίσκουμε, ενημερωνόμαστε από το σχολείο.

6. Συμπληρώνουμε τα στοιχεία του κηδεμόνα του μαθητή (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E- MAIL) και έπειτα κάνουμε κλικ στο κουτάκι περί προσωπικών δεδομένων.

7. Δημιουργούμε έναν κωδικό πρόσβασης όπως μας ζητείται παραπάνω και αφού τον ξαναγράψουμε πιο κάτω,  πατάμε "Επόμενο" .

8. Εμφανίζεται μπροστά μας μια φόρμα που έχει τα στοιχεία που συμπληρώσαμε. Τα ελέγχουμε και ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, πατάμε ΥΠΟΒΟΛΗ.

9. Στη συνέχεια αποστέλλεται σε εμάς ένα έγγραφο από το ΠΣΔ, που μας ενημερώνει ότι έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία της εγγραφή του μαθητή μας. Επιλέγουμε να στείλουμε μέσω e-mail προς το e-mail του σχολείου μας   mail@dim-voukol.chan.sch.gr ώστε να καταγραφεί το username του μαθητή και να χρησιμοποιηθεί αργότερα από τον δάσκαλό του. ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail KAΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ