ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 2019

          Την τελευταία γιορτή του σχολείου μας για το διδακτικό έτος 2018-2019 παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα που μας πέρασε με πρωταγωνιστές τις τρεις πρώτες τάξεις του σχολείου μας. Οι μικροί μας μαθητές μας επιφύλασαν τσαχπινιά, χαρούμενα πρόσωπα, γλυκές μελωδίες, αγαπημένες συνήθειες κι έθιμα.

          Η γιορτή ξεκίνησε με τους μαθητές της τρίτης τάξης, οι οποίοι μας παρουσίασαν μέσα από μικρά δρώμενα και video χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα έθιμα της Ελλάδας αλλά και των γύρω χωρών, όπως της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Στη συνέχεια η δευτέρα τάξη μας τραγούδησε κάλαντα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων. Την γιορτή ολοκλήρωσαν τα παιδιά της πρώτης τάξης, τα οποία με το μουσικοθεατρικό τους δρώμενο μας ευχήθηκαν ολόψυχα καλές γιορτές γεμάτες με όμορφη διάθεση, φαντασία, παιδική αθωότητα κι αγάπη!!!
         Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων της Μουσικής και της Θεατρικής Αγωγής, κ Ειρήνη Λυρώνη και  κ. Δήμητρα Λιοδάκη αντίστοιχα, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προετοιμασία της γιορτής.
         Ευχαριστούμε θερμά τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
         Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, χαρά κι αγάπη σε όλους!!!!   






  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ