ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

        Για μια ακόμη φορά απολαύσαμε τους μαθητές μας και τους αφήσαμε να μας γοητεύσουν. Η καλοκαιρινή μας γιορτή, ήταν ένα φιλί αποχαιρετισμού και ταυτόχρονα, ένα καλωσόρισμα του καλοκαιριού και της ξενοιασιάς.
       Με την δασκάλα της Μουσικής, Ειρήνη Λυρώνη, να έχει αναλάβει τα ηνία των μουσικοχορευτικών δρώμενων και των τραγουδιών, οι μαθητές μας τραγούδησαν επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών με θέμα...τι άλλο; το καλοκαίρι και τη θάλασσα!
      Πριν ξεκινήσουν όλα αυτά όμως, οι μαθητές της τετάρτης τάξης με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού του τμήματος υποδοχής, Φωτεινής Τανακίδου σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό της τάξης, Αλεξάνδρα Κουσάταλη, μας παρουσίασαν ένα αγαπημένο τραγούδι της Γλυκερίας  στη νοηματική γλώσσα, υπενθυμίζοντάς μας πως η επικοινωνία των ανθρώπων δεν έχει περιορισμούς.
      Στη συνέχεια ακολούθησε χορός και μουσική από την πρώτη και δευτέρα τάξη. Έπειτα ακολούθησε η τρίτη και η τετάρτη τάξη με τραγούδια, ενώ η πέμπτη και η έκτη ολοκλήρωσαν τη γιορτή με τραγούδια έχοντας συνοδεία το ακορντεόν από την κ. Λυρώνη.
     Αποχαιρετώντας έτσι τους μαθητές της έκτης δημοτικού που ανοίγουν τα φτερά τους για το γυμνάσιο, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη!!
    Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές μας για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί!!

    Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων που ανέλαβαν το φαγητό και το ποτό στη γιορτή αλλά και τα υπόλοιπα μέλη.
    Ευχαριστούμε θερμά τους τοπικούς φορείς, το δήμο  και όλους όσοι βοήθησαν με κάθε είδους τρόπο το σχολείο μας.
    Ευχαριστούμε θερμά όσους ήρθαν στη γιορτή μας.
    Ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι σε όλους, μικρούς και μεγάλους, γεμάτο γέλια, φαντασία και όμορφες στιγμές!! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με "γεμάτες μπαταρίες"!!!
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ