Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2012 - 13

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2012 - 13
         Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και φίλοι του σχολείου μας, περάσαμε μια υπέροχη βραδιά, με θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, παρουσιάσεις και παιχνίδια μέσα σε μια πραγματικά γιορταστική ατμόσφαιρα. Η βραδιά έκλεισε με γνήσιο κρητικό γλέντι, το οποίο οργάνωσε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, με τα παιδιά να έχουν τον πρώτο λόγο. 
             Να ευχαριστήσουμε τους γονείς και κηδεμόνες, το σύλλογο τους και το διοικητικό συμβούλιο, των οποίων τύχαμε της αμέριστης συμπαράστασης τους, το Δήμαρχο μας κ. Μαλανδράκη, τους Αντιδημάρχους κ. Καλαϊτζάκη και κ. Χινόπουλο,  οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και είναι πάντοτε αρωγοί στο έργο μας. Τον καλό φίλο και μαθητή του σχολείου μας κ. Μαθιουδάκη Λευτέρη που αφιλοκερδώς μας προσφέρει τις ζωντανές κοντυλιές της λύρας του, κάνοντας το γλέντι μας ακόμη πιο όμορφο! Τέλος ευχαριστούμε κι όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων μας.
         Ας ευχηθούμε να έχουμε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι, ξένοιαστο, γεμάτο παιχνίδι,  ώστε ο Σεπτέμβρης να μας βρει έτοιμους για μια νέα δημιουργική σχολική χρονιά, ακόμη καλύτερη από αυτήν που πέρασε.

              Ανάρτηση: Βουντουράκης Τίμος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CISCO WEBEX MEETINGS

ΑΓΙΑΣΜΟΣ- ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ SELF TEST

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SELF-TESTING - ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΜΚΑ