ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΠΛΑΤΑΝΙΑ

 

Ο Δήμος Πλατανιά, όπως και κάθε χρόνο, είναι κοντά στα παιδιά τις μέρες των γιορτών με πολλές δράσεις. Και αυτές τις γιορτές, θα βρίσκεται κοντά στα παιδιά του Δήμου μας και όχι μόνο σε αυτά. Προσαρμοσμένοι στις υγειονομικές συνθήκες, που επιβάλει η προστασία από τον covid19, περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους διαδικτυακά.

 

Το ραντεβού είναι από το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, στις  6 και μισή το απόγευμα στο site του Δήμου στην  Διεύθυνση          http://www.platanias.gr/christmas2020/ και από εκεί συνδεόμαστε στην πλατφόρμα υλοποίησης των δράσεων.

 

 Οι διαδικτυακές συναντήσεις μας θα είναι διαδραστικές, με τους μικρούς μας φίλους να έχουν την ευκαιρία στη 1,5 ώρα που θα διαρκεί κάθε συνάντηση, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια, να κουβεντιάσουν με δημιουργούς αλλά και να συμμετέχουν σε διαδραστικές δράσεις. Φυσικά καλεσμένοι και όσοι μεγάλοι, έχουν ακόμα την παιδική διάθεση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω διαδραστικές  διαδικτυακές συναντήσεις :

 

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 :  Ραντεβού με έναν Καραγκιοζοπαίχτη. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Καραγκιόζη συναντιούνται με τον Χανιώτη Καραγκιοζοπαίχτη Νίκο Μπλαζάκη. Ακούν τις ιστορίες του Καραγκιόζη, συνομιλούν με τον Καραγκιοζοπαίχτη και σχεδιάζουν μαζί του εικόνες γιορτινές.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 : Ραντεβού με την ηθοποιό, σκηνοθέτη, ραδιοφωνική παραγωγό και συγγραφέα Βαλεντίνα Παπαδημητράκη. Ακούμε παραμύθια και ιστορίες και παίζουμε όλοι μαζί.

Δευτέρα  28 Δεκεμβρίου 2020 : «Έρχονται οι Γίγαντες» . Εκδήλωση – σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων - για τα Δικαιώματα του Παιδιού με προβολή ταινίας και συζήτηση.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 : Μικροί και μεγάλοι συναντούν την συγγραφέα  Μαρινέλλα Βλαχάκη. Συζητούν αλλά και αλληλοεπιδρούν μαζί της, με αφορμή τα Χριστούγεννα και τις εορταστικές ημέρες. 

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 : Χριστουγεννιάτικη Κινηματογραφική Λέσχη για Παιδιά. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανιών, καλεί του μικρούς του φίλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, βλέποντας μια ταινία μικρού μήκους και συμμετέχοντας σε ένα διαδραστικό εργαστήρι.

 

Διαδικτυακή εκδήλωση την  Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, στις 5 το απόγευμα από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, όπου  θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση για την βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών από τον Δήμο Πλατανιά.

 

Παράλληλα και για όλες τις μέρες ο Δήμος Πλατανιά χαρίζει μουσικές - σε εορταστικό κλίμα - καθημερινά πρωί και απόγευμα, από τις έδρες των Δημοτικών μας Ενοτήτων. 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ