"Η ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ- Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ"

           Όπως ξέρετε, το σχολείο μας έχει πολλούς ταλαντούχους μαθητές, οι οποίοι κάθε φορά που βρίσκουν την ευκαιρία, ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.
           Αυτό συνέβη και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας: οι μαθητές της Α', Β' και Γ' τάξης παρουσίασαν το θεατρικό " Φρικαντέλα- Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα" , του Ε. Τριβιζά.
            Η ιστορία μιλά για τη μάγισσα Φρικαντέλα, η οποία μισεί καθετί καλό, γι' αυτό και έχει αποκλείσει από το λεξιλόγιό της όσες λέξεις περιέχουν τη λέξη "καλά".  Προσπαθεί να αλλάξει ό,τι είναι καλό, αλλά μάταια. Χάρη στην αγάπη και στην καλοσύνη των ανθρώπων, η μάγισσα δεν τα καταφέρνει. Το πνεύμα των Χριστουγέννων αλλάζει ακόμα και την ίδια, από κακή μάγισσα σε καλή!
           Γέλιο, χαμόγελα, ζωντάνια, μουσική, χριστουγεννιάτικα κάλαντα είναι μόνο μερικές λέξεις που χαρακτήρισαν αυτή τη γιορτή! Οι μικροί μας μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εισέπραξαν το θερμότερο μας χειροκρότημα!!
          Λίγο πριν το τέλος, κατέφτασε κι ο Αη Βασίλης, για να μοιράσει σε όλες τις παιδικές φατσούλες από ένα δωράκι!
          Τον ευχαριστούμε θερμά που δεν μας ξέχασε και τούτη τη χρονιά!! Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή μας!!!
          Καλές γιορτές σε όλους με υγεία κι αγάπη!!! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το νέο έτος!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ