ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Η καλοκαιρινή μας γιορτή!!! 

               Μια υπέροχη βραδιά με πολλά χαμόγελα, τραγούδια, χορό και χειροκροτήματα, ήταν η βραδιά της καλοκαιρινής γιορτής του σχολείου μας, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουνίου. 
Οι μαθητές μας, γνωρίζοντας καλά τον ρόλο τους στα δρώμενα που συμμετείχαν, περίμεναν με ανυπομονησία να δουν τους μαθητές άλλων τάξεων. 
Η γιορτή μας ξεκίνησε με λίγα λόγια για την αποτίμηση της χρονιάς από τον διευθυντή μας, από τους τοπικούς φορείς κι από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 
Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε το θεατρικό δρώμενο "Ντενεκεδούπολη", της Δ' Τάξης, όπου οι μαθητές μας υπενθύμισαν πως όλοι άνθρωποι πετυχαίνουν πολλά, όταν συνεργάζονται!!
Τη μουσική και το τραγούδι στο δρώμενο της "Ντενεκεδούπολης" ανέλαβε η "Ορχήστρα της Ανακύκλωσης", από την Γ' Τάξη, όπου οι ανερχόμενοι μουσικοί εκτέλεσαν άψογα τη σύνθεση μαζί με την δασκάλα της Μουσικής, με όργανα που κατασκεύασαν οι ίδιοι!!  
Τη σκυτάλη πήρε η Ε' Τάξη, παρουσιάζοντας "Της Πέμπτης τα ταλέντα", όπου οι μαθητές μάς έδειξαν πως τα ταλέντα βρίσκονται μέσα μας, αρκεί να τα ανακαλύψουμε!!
Με πολύ καλοκαιρινή διάθεση, η Β' Τάξη μας είπε πολύ όμορφα ποιήματα για την αγαπημένη εποχή των παιδιών...το καλοκαίρι!!
Έφτασε η ώρα των "μεγάλων" του σχολείου!! Τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους, καθώς ήρθε η ώρα για τη Στ' Τάξη να μας αποχαιρετήσει και να κλείσει άλλος ένας όμορφος κύκλος. Έτσι λοιπόν ακούσαμε τα όμορφα λόγια που έγραψαν τα παιδιά για την στιγμή αυτή κι απολαύσαμε αξέχαστα ελληνικά παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια, με τη βοήθεια της κ Λυρώνη, της δασκάλας της Μουσικής. Τα παιδιά μας ταξίδεψαν με τα τραγούδια τους!! 
Δεν τελειώσαμε όμως εδώ!! Οι γιορτές κλείνουν με γέλια και χαρές!! Γι' αυτό και η Α' και Β' Τάξη, με συντονιστή τον κ. Αντώνη, τον γυμναστή, έπαιξαν  παιχνίδια γεμάτα δράση και γέλιο!!
Κι έτσι τελείωσε η γιορτή του σχολείου μας!! 
Σειρά πήρε το φαγητό και η διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους!!! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε αναλάβει το φαγητό και την περιποίηση του κοινού, ενώ ένα μουσικό σχήμα ανέλαβε τη διασκέδαση μας με ελαφρολαϊκή και κρητική μουσική. Παιδιά, εκπαιδευτικοί  και γονείς  χορέψαμε, διασκεδάσαμε και περάσαμε υπέροχα!
Καλό καλοκαίρι!!!! 






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ