Εγγραφές μαθητών στην Α΄τάξη δημοτικού 2017 - 2018


Οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2017-18 θα πραγματοποιηθούν από    2 έως 19 Μαΐου 2017.
Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2017-2018 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2011 έως 31-12-2011.



Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας  δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά  αναζητείται  από  τις  σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος my school (κάποια από αυτά θα τα αναζητήσουμε απο την ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου )   

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείυ στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν  τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (έντυπο που παίρνετε από το σχολείο και συμπληρώνει ο γιατρός)

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ρεύματος, νερού ή τηλεφώνου).

ε. Βεβαίωση Παρακολούθησης  Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.
1.       Η Βεβαίωση Παρακολούθησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου 2017) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο εγγραφής του μαθητή.


2. Μέχρι   την   ημερομηνία   έκδοσης της   «Βεβαίωσης Παρακολούθησης», το  νηπιαγωγείο   εκδίδει«Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα 
προσκομιστεί από γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ