Καλοκαιρινή γιορτή



 Την Τρίτη 14 -6 -2016 ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά με την καλοκαιρινή γιορτή μας .Μας τίμησαν με την παρουσία τους  μαθητές ,γονείς  ,συγγενείς , φίλοι ,εκπαιδευτικοί γειτονικών σχολείων , καθώς και ο δήμαρχος κ.Μαλανδράκης  με τον αντιδήμαρχο κ.Καλαϊτζάκη
   .Η γιορτή μας ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς από τον διευθυντή του σχολείου μας κ.Γιακουμάκη και τον δήμαρχο .Στη συνεχεια ακολούθησαν οι απονομές μεταλίων στους μαθητές που διακρίθηκαν στους ενδοσχολικούς αγώνες σκακιού ,συμμετέχοντας στο πρόγραμμα που συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Σ.Α.Χ  και το Δήμο Πλατανιά.
 Τα παιδιά της Α' τάξης ξεκίνησαν τη γιορτή  χορεύοντας  παραδοσιακούς χορούς .Η Ε΄τάξη παρουσίασε το πρόγραμμα που υλοποίησε στα πλαίσια του 2ου μαθητικού συνεδρίου με θέμα "παραμύθια και διαφορετικότητα".
Επειτα τα παιδιά του Ολοήμερου τραγούδησαν μαζί με τη δασκάλα τους που τα συνόδευε στο αρμόνιο τραγούδια αγαπημένων  συνθετών.
Τα παιδιά της Στ΄τάξης μας έκαναν να γελάσουμε με ένα επίκαιρο θεατρικό δρώμενο με θέμα την εκπαίδευση στην σύγχρονη Ελλάδα. και μας συγκίνησαν με τον αποχαιρετιστήριο λόγο που εκφώνησαν και το τραγούδι "Θα βρεθούμε ξανά" που τραγούδησαν με την ταυτόχρονη προβολή φωτογραφιών  από όλη  τη σχολική διαδρομή τους.
Οι μαθητές των Γ' και Δ΄τάξεων συμμετείχαν σε αθλητικά δρώμενα με σκυταλοδρομίες και αγώνες με μπαλόνια και εμπόδια .
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ,κα Ντουρουντάκη, απηύθηνε χαιρετισμό και πρόσφερε εκ μέρους του Συλλόγου λουλούδια σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Η γιορτή έκλεισε με το ψήσιμο σουβλακιών από το Σύλλογο Γονέων .
 Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που παραυρεθήκατε στη γιορτή  μας για τη λήξη της σχολικής χρονιάς και ευχόμαστε ένα δροσερό καλοκαίρι σε όλους σας.Καλές διακοπές και ξανά μαζί τον Σεπτέμβρη!





















  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ